Objavljeno: 17. 3. 2017. u 13:16
Radoslav Sakač

Klub studenata psihologije Feniks ove godine ponovno organizira već svima poznati stručni skup PuP - Psihologija u Praksi, pod sloganom "Iz knjige u praksu!"

Stručni skup namijenjen je prije svega studentima psihologije, ali i maturantima i svim drugim polaznicima koje interesira psihologija kao znanost. Svrha i ideja cijelog skupa je upoznati studente psihologije s različitim granama psihologije i poslovima u kojima bi se jednog dana, nakon završetka faksa, mogli pronaći.

Skup ugošćuje brojne psihologe iz različitih područja, koji u svom kratkom izlaganju nastoje iznijeti što više informacija o svom radnom mjestu, radnim zadacima i zahtjevima, ali i čarima posla te odgovoriti na sva studentska pitanja.

Pozivamo vas da nam se pridružite u dvorani Zagreb* na Kampusu Borongaj i uživate u zanimljivim predavanjima naših izlagača te sudjelujete u nagradnoj igri, tomboli, kavi, druženju te radionicama, koje također vode naši gostujući psiholozi.

Naš najdraži program: bit.ly/PuP_2017

*Prva dva predavanja održat će se u dvorani Plitvice ne ERF-u, a od 11:00 smo u dvorani Zagreb.

Popis obavijesti

Informacije

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti su i ustrojeni 16. studenoga 1992., isprva samo kao dvosemestralni Sveučilišni komparativni studij hrvatske filozofije i društva. Taj je program potom preoblikovan u program redovitog četverogodišnjeg studija.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2018. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS