Objavljeno: 11. 4. 2017. u 13:16
Radoslav Sakač

Eduroam je globalni sustav koji korisnicima iz sustava znanosti i obrazovanja omogućava siguran, jednostavan i za krajnjeg korisnika besplatan pristup lnternetu (najčešće bežičnim putem) s računala iii pametnog telefona na mnogim lokacijama sirom Hrvatske i svijeta uporabom jedinstvenog elektroničkog identiteta iz sustava AAl@EduHr.

U vremenu od 3. do 28. travnja Srce organizira dogaranje pod nazivom Mjesec eduroama kojim želimo još vise približiti uslugu eduroam krajnjim korisnicima - studentima, nastavnicima i istraživačima.

za početnu konfiguraciju svog uređaja iskoristite sustav "eduroam installer" dostupan na adresi http://installer.eduroam.hr. Također tijekom Mjeseca eduroama održavat ćemo radionice o stanju usluge eduroam, namijenjene svima onima koju su zainteresirani za tu uslugu.

Vise informacija o usluzi eduroam i Mjesecu eduroama 2017. dostupno je na web adresi www.eduroam.hr.

Popis obavijesti

Informacije

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti su i ustrojeni 16. studenoga 1992., isprva samo kao dvosemestralni Sveučilišni komparativni studij hrvatske filozofije i društva. Taj je program potom preoblikovan u program redovitog četverogodišnjeg studija.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2018. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS