Objavljeno: 19. 10. 2017. u 18:59
Josip Papak
Dragi studenti,
za priznanje pročelnika Hrvatskih studija (čl. 82 Pravilnika o studiranju na preddiplomskim i diplomskim studijima na Hrvatskim studijima), za ak. g. 2016./2017. studenti mogu sebe ili druge prijaviti kod svojih studentskih predstavnika u Studentskom zboru Hrvatskih studija (szbor.hs@gmail.com). Studentski zbor Hrvatskih studija će po završetku prijava poslati studentske prijave vijećima odsjeka uz izraženo mišljenje o svakoj studentskoj prijavi. Vijeća odsjeka će na temelju studentskih prijava i mišljenja Studentskog zbora Hrvatskih studija odlučivati o dobitnicima priznanja.
Ako se članovi Studentskog zbora Hrvatskih studija prijave (ili ih drugi prijave) za priznanje pročelnika, prijava će se proslijediti vijećima odsjeka bez prethodnog mišljenja Studentskog zbora Hrvatskih studija.
Prijave moraju sadržavati: ime i prezime studenta, studij, godinu i razinu studiranja, kratku biografiju i opis aktivnosti koja se predlaže za priznanje s obrazloženjem. U slučaju grupnih prijava biografije pojedinaca mogu biti sasvim kratke, a naglasak je na aktivnosti koja se predlaže u obrazloženju. Prijave se moraju predati Studentskom zboru Hrvatskih studija na mail szbor.hs@gmail.com do petka, 27. listopada 2017. kako bi se mogle pravovremeno proslijediti vijećima odsjeka koja će razmotriti sve prijave i donijeti odluku.
Priznanje pročelnika Hrvatskih studija dodjeljivati će se u srijedu 15. studenog 2017. godine.
Popis obavijesti

Informacije

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti su i ustrojeni 16. studenoga 1992., isprva samo kao dvosemestralni Sveučilišni komparativni studij hrvatske filozofije i društva. Taj je program potom preoblikovan u program redovitog četverogodišnjeg studija.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2018. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS