Objavljeno: 23. 11. 2017. u 15:59
Darko Čokor

I rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak posjetili su u četvrtak 23. studenoga 2017. poslije podne štand Hrvatskih studija na Smotri Sveučilišta u Zagrebu. Smotra se održava u Studentskom centru u Savskoj 25 do subote 25. studenoga. Na štandu Hrvatskih studija volontira 20 studenata.

I rektor i ministrica pozdravili su se sa studentima-volonterima i izrazili zanimanje za tiskani materijal koji Hrvatski studiji nude svojim potencijalnim studentima s uvjetima upisa u prvu godinu studija. Hrvatski studiji predočavaju ovogodišnjim maturantima sedam studija (filozofije, kroatologije, komunikologije, latinskoga jezika, povijesti, psihologije i sociologije) kao jednopredmetne studijske programe, odnosno dvopredmetne kombinacije studija.

Štand Hrvatskih studija na Smotri
 

Fotogalerija Hrvatski studiji na Smotri Sveučilišta u Zagrebu 2017.

Popis obavijesti

Informacije

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti su i ustrojeni 16. studenoga 1992., isprva samo kao dvosemestralni Sveučilišni komparativni studij hrvatske filozofije i društva. Taj je program potom preoblikovan u program redovitog četverogodišnjeg studija.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2018. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS