Objavljeno: 23. 10. 2018. u 14:23
Uređeno: 23. 10. 2018. u 14:24
Dario Knežić

Košarkaška ekipa Hrvatskih studija na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u akademskoj godini 2017./2018. osvojila je 3. mjesto na natjecanju u košarci 3 na 3. Sastav igrača činili su: Leonard Borovac, Luka Erak, Robert Ravlić i Ante Kulušić. U natjecanju je sudjelovalo devet ekipa. U borbi s jakom konkurencijom, završnom pobjedom protiv Medicinskog fakulteta Hrvatski studiji osigurali su pehar za 3. mjesto. Na idućem sveučilišnom sportskom natjecanju našim košarkašima ali i svim drugim natjecateljima želimo puno uspjeha.

 

Srdačan pozdrav.

Lucijan Šupljika Gabelica

 

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu djeluju od 16. studenoga 1992. godine. Od 2017. ustrojeni su kao sveučilišni odjel za interdisciplinarno proučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne i intelektualne povijesti i zbilje, medijske i interpersonalne komunikacije, akcija društvenih skupina, ljudskoga doživljavanja i ponašanja, razvoj jezika, otvorenih političkih, kulturnih i socijalnih pitanja od nacionalnoga ili regionalnoga interesa.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka organizacija izvode studije na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini. Studijski programi filozofije, hrvatskoga latiniteta, komunikologije, kroatologije, latinskoga jezika, povijesti, psihologije i sociologije, znanstvenoga i nastavničkoga smjera, usporedno uzimaju u obzir četiri sastavnice: 1. općeteorijsku i metodološku, 2. nacionalnu ili kroatološku, 3. europsku i 4. globalnu.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS