Objavljeno: 9. 4. 2019. u 10:06
Sara Paraga

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na okrugli stol „Potreba za jačanjem međureligijskog dijaloga u akademskoj zajednici“ koji će se održati u utorak, 16. travnja 2019. u Matici Hrvatskoj s početkom u 11 sati.

Realizacija ovog okruglog stola je aktivnost u sklopu Tandem projekta kojeg provodi UN-ova Međunarodna organizacija za migracije (IOM) u suradnji s Hrvatskim studijima.  

Cilj je potaknuti raspravu i promišljanje o međureligijskom dijalogu u akademskoj zajednici.

„Tandem: Towards Empowered Migrant Youth in Southern Europe“ projekt provodi se u partnerstvu između Međunarodne organizacije za migracije, Europskog udruženja sveučilišta i Talijanske islamske vjerske zajednice. Projekt je financiran od strane europskog Fonda za azil, migracije i integraciju, a njime se nastoji ojačati inkluzivno društvo tako da se potakne komunikacija i zajednička suradnja između mladih državljana trećih zemalja i njihovih vršnjaka u zemlji domaćinu.

Sažetak projekta pogledajte na sljedećoj poveznici: https://croatia.iom.int/projects/tandem-towards-empowered-migrant-youth-southern-europe-0.

Program možete preuzeti na sljedećoj poveznici.

Veselimo se Vašem dolasku !

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS