Objavljeno: 24. 9. 2019. u 11:39
Administrator

Otvorene su prijave na diplomske studije Hrvatskih studija. Mjesta ima za 276 studenata.

Diplomski studij traje dvije godine, njime se stječe 120 bodova po ECTS-u, a ovisno o smjeru, znanstveni ili nastavnički, stječe se akademski naziv magistra (naziv studija) ili magistra edukacije (naziv studija).

Na dvopredmetne diplomske studije filozofije, hrvatskoga latiniteta, kroatologije i povijesti prijave se primaju elektroničkim putom (ovdje) do srijede 25. rujna 2019. u 23.59.

Jednopredmetno se na diplomskoj razini mogu studirati kroatologija, komunikologija, povijest, psihologija i sociologija. Prijave za razredbeni postupak za jednopredmetne diplomske studije i kombinacije jednopredmetnoga studija s polovicom dvopredmetnoga studija primaju se u utorak 24. rujna od 8.00 do 15.00 sati i u srijedu 25. rujna 2019. od 8.00 do 14.00 sati u prostorijama Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišni kampus Borongaj, Borongajska cesta 83d, Zagreb, dvorana Čakovec, na obrascu koji se može preuzeti ovdje ili na mjestu prijave.

Rezultati upisa na diplomske studije bit će objavljeni u četvrtak 26. rujna 2019. do 15 sati.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS