Objavljeno: 16. 2. 2015. u 14:14
Nikolina Pelizotti

Drage kolegice i kolege studenti latinskog jezika i kroatologije!

Udruga studenata latinskog jezika "Res Publica" i Društvo studenata kroatologije "Cassius" pozivaju vas na terensku nastavu u Bosnu i Hercegovinu.

Vrijeme je održavanja terenske nastave od 9. do 12. travnja 2015., a posjetit ćemo Široki Brijeg, Čerigaj, Mostar, Ljubuški, Mogorjelo kraj Čapljine, Počitelj i Sarajevo.

Cijena navedenog putovanja je 267 kn, a uključuje tri noćenja (dva u hostelu "Dino" u Mostaru i jedno u hostelu "Franz Ferdinand" u Sarajevu),  doručak u hostelu u Sarajevu  te najam parkirnih mjesta autobusa.

Fakultativni će izleti u potpunosti biti dogovoreni do samog putovanja, no isti neće biti obavezni za studente, odnosno studenti neće biti primorani platiti iznos veći od navedenog ukoliko to ne žele.

 

Prilikom prijave, potrebno je ispuniti priloženi obrazac te ga poslati elektroničkom poštom najkasnije do 26. veljače:

- studenti latinskog jezika:  us.respublica@gmail.com

- studenti kroatologije: dskcassius@gmail.com

 

Nakon prijave i povratne potvrde o sudjelovanju na terenskoj nastavi, svi su studenti dužni do zaključno 27. veljače platiti tajnicima udruga djelomičan iznos od 140 kn.

 

Napomena: PREDNOST PRILIKOM PRIJAVE IMAJU ČLANOVI UDRUGA.

 

Za sve dodatne upite možete se javiti na navedene adrese.

 

 

 

Predsjedništva Udruge studenata latinskog jezika "Res Publica" i Društva studenata kroatologije "Cassius"

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS