O vanjskom suradniku
Adinda Dulčić, izv. prof. dr. sc.
Zvanje:naslovni izvanredni profesor
Konzultacije:

prema dogovoru

Telefon:099 4629 777
E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA PSIHOLOGIJU

Nastava

diplomski

Životopis

Rođena 1951. Zaposlena na Poliklinici za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG 1974. Trenutno vrši funkciju ravnateljice Poliklinike SUVAG. Na Hrvatskim studijima izvodi nastavu iz kolegija Odgojno obrazovna integracija učenika s teškoćama u razvoju. Sudjelovala je na brojnim znanstvenim skupovima u Hrvatskoj i inozemstvu te je objavila više znanstvenih i stručnih članaka u hrvatskim i međunarodnim časopisima. Stručni interesi: rehabilitacija djece oštećena sluha i govora.

 
Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS