O djelatniku
Ana Petak, mag. psych.
Zvanje:povjera predavanja
Lokacija: 206
Konzultacije:

Srijeda: 10:00-11:00

Zgrada Hrvatskih studija,
2. kat, soba 206

Telefon:245-7620
Telefon kućni:7620
E-mail: E-mail
Odsjek : ODSJEK ZA PSIHOLOGIJU
Na odjelu od:2018.

Nastava

sveučilišni preddiplomski

Životopis

Ana Petak rođena je u Varaždinu 1988. godine. 2007. godine je upisala Studij psihologije na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, gdje je diplomirala 2012. godine s temom Uloga sramežljivosti i emocionalne izražajnosti u sklonosti somatizaciji kod adolescenata. Tijekom studija volontirala je u Udruzi Igra, Centru Uspjeha i Romskom edukacijskom omladinskom centru. Dobitnica je državne stipendije za izvrsnost te dva priznanja Hrvatskih studija za najboljeg studenta završne godine preddiplomskog i diplomskog studija psihologije. Radila je u osnovnim i srednjim školama kao stručni suradnik psiholog. Zaposlena je na Hrvatskim studijima od 2018. godine kao asistent na Odsjeku za psihologiju. Uz izvođenje seminara iz gore navedenih kolegija, sudjeluje i u programu Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičkog obrazovanja nastavnika te je Koordinatorica za studente s invalidnošću. Završila je prvi stupanj psihoterapijske edukacije iz kognitivno-bihevioralnih terapija te je jedna od savjetnica u Savjetovalištu Hrvatskih studija. Studentica je poslijediplomskog studija "Prevencijska znanost i studij invaliditeta", smjer Prevencijska znanost, na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Služba za informatičke i računalne poslove
QuiltCMS