O djelatniku
Ana Petak, mag. psych.
Zvanje:povjera predavanja
Lokacija: 206
Konzultacije:

Utorak: 10:00-11:00h

2. kat, soba 206

 

 

Telefon:245-7620
Telefon kućni:7620
E-mail: E-mail
Odsjek : ODSJEK ZA PSIHOLOGIJU
Na odjelu od:2018.

Nastava

sveučilišni preddiplomski

Životopis

Ana Petak rođena je u Varaždinu 1988. godine. 2007. godine je upisala Studij psihologije na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, gdje je diplomirala 2012. godine s temom Uloga sramežljivosti i emocionalne izražajnosti u sklonosti somatizaciji kod adolescenata. Tijekom studija volontirala je u Udruzi Igra, Centru Uspjeha i Romskom edukacijskom omladinskom centru. Dobitnica je državne stipendije za izvrsnost te dva priznanja Hrvatskih studija za najboljeg studenta završne godine preddiplomskog i diplomskog studija psihologije. Radila je u osnovnim i srednjim školama kao stručni suradnik psiholog. Zaposlena je na Hrvatskim studijima od 2018. godine kao asistent na Odsjeku za psihologiju. Uz izvođenje seminara iz gore navedenih kolegija, sudjeluje i u programu Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičkog obrazovanja nastavnika te je Koordinatorica za studente s invalidnošću. Završila je prvi stupanj psihoterapijske edukacije iz kognitivno-bihevioralnih terapija te je jedna od savjetnica u Savjetovalištu Hrvatskih studija. Studentica je poslijediplomskog studija "Prevencijska znanost i studij invaliditeta", smjer Prevencijska znanost, na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS