O djelatniku
Davor Trbušić, mag. comm.
Zvanje:povjera predavanja
Lokacija: 203
Konzultacije:


Srijedom od 14 do 16 sati

E-mail: E-mail
Odsjek : ODSJEK ZA KOMUNIKOLOGIJU
Godina diplomiranja:2013.
Na odjelu od:2019.

Nastava

sveučilišni preddiplomski

sveučilišni diplomski

Životopis

Rođen 1988.

Kroatologiju i komunikologiju studirao je na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Nakon završenog diplomskog studija komunikologije upisuje poslijediplomski doktorski studij. Od 2014. do 2019. godine radio je kao stručni suradnik za komunikacije u Tiskovnom uredu Zagrebačke nadbiskupije. Na Fakultetu hrvatskih studija zaposlen je u rujnu 2019. te otada predaje kolegije: Uvod u odnose s javnošću, Tehnike u odnosima s javnošću, Upravljanje rizikom i krizno komuniciranje, te Novi mediji i digitalni marketing. 

Njegovi znanstveni interesi usmjereni su interdisciplinarno, osobito u području komunikologije, odnosa s javnošću, kriznog menadžmenta, novinarske etike i područja medijske pismenosti. O navedenim je temama do sada napisao nekoliko autorskih radova, izlagao i sudjelovao na znanstvenim i stručnim konferencijama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS