O djelatniku
Ana Butković, dr. sc.
Zvanje:povjera predavanja
Konzultacije:

srijedom od 13.00-14.00h i prema dogovoru

Telefon:245 7654
Telefon kućni:7654
E-mail: E-mail
Odsjek : Odsjek za filozofiju
Godina doktoriranja:2014
Na odjelu od:2010

Nastava

sveučilišni preddiplomski

sveučilišni diplomski

Životopis

Rođena 1979. u Rijeci. Studirala filozofiju i povijest na Filozofskom fakultetu u Rijeci gdje je i diplomirala 2004. (Racionalnost i kontekst). Iste godine na Hrvatskim studijima upisuje Poslijediplomski doktorski studij iz filozofije gdje je 2014. doktorirala s disertacijom Problem znanja a priori u sporu između empirizma i racionalizma. Kao vanjski suradnik od 2007. radila je Hrvatskim studijima gdje je i zaposlena od kao znanstveni novak na znanstveno-istraživačkom projektu Evolucijski naturalizam i problem moralnog znanja 2010. Sudjelovala je na međunarodnim znanstvenim filozofskim skupovima u Hrvatskoj i inozemstvu, a također ima objavljene znanstvene članke u hrvatskim i međunarodnim filozofskim časopisima. Područja znanstvenog interesa su epistemologija i eksperimentalna filozofija.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Informacije

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti su i ustrojeni 16. studenoga 1992., isprva samo kao dvosemestralni Sveučilišni komparativni studij hrvatske filozofije i društva. Taj je program potom preoblikovan u program redovitog četverogodišnjeg studija.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2017. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS