O djelatniku
Ivana Hanzec Marković, dr. sc.
Zvanje:povjera predavanja
Konzultacije:

 

za vrijeme ljetnog ispitnog roka ak.god. 2019/2020:

  • ponedjeljkom od 11 do 12h 
  • NAPOMENA: iznimno, prva dva tjedna 7.mj. konzultacije će biti u srijedu (01. i 08.07.), od 10 do 11h
  • ili prema dogovoru e-mailom
Telefon:245-7656
Telefon kućni:7656
E-mail: E-mail
Odsjek : ODSJEK ZA PSIHOLOGIJU
Godina diplomiranja:2009.
Godina doktoriranja:2016.
Na odjelu od:2009.

Nastava

sveučilišni preddiplomski

sveučilišni diplomski

Životopis

Rođena 1985. godine u Zagrebu. Studirala psihologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, gdje je 2009. i diplomirala (tema rada: Socijalni razvoj djece predškolske dobi: povezanost dimenzija temperamenta i nekih roditeljskih karakteristika s ponašanjem djeteta). Od 2010. godine zaposlena na Hrvatskim studijima kao znanstvena novakinja i asistentica. Iste godine upisuje Poslijediplomski doktorski studij iz psihologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na kojemu doktorira 2016. godine (tema rada: Odrednice rane socijalne i akademske prilagodbe djece na školu). Sudjelovala na stručnim i znanstvenim skupovima u Hrvatskoj i inozemstvu, u programu stručnog usavršavanja Aktivno učenje i kritičko mišljenje u visokoškolskoj nastavi (u organizaciji Foruma za slobodu odgoja) te objavila nekoliko znanstvenih radova. Trenutno u psihoterapijskoj edukaciji iz bihevioralno-kognitivnih terapija (2. stupanj, u organizaciji  Hrvatskog udruženja za bihevioralno-kognitivne terapije). Članica Hrvatske psihološke komore, Hrvatskog udruženja za bihevioralno-kognitivne terapije i European Network for Social and Emotional Competence. Područja znanstvenog interesa: razvojna psihologija i psihologija obrazovanja.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS