O djelatniku
Matilda Kolić Stanić, mr. sc.
Zvanje:povjera predavanja
Telefon:01 245 7644
Telefon kućni:7644
E-mail: E-mail
Odsjek : Odsjek za komunikologiju

Nastava

sveučilišni preddiplomski

sveučilišni diplomski

Životopis

Rođena je 1980. u Puli.
Diplomirala je teologiju na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Znanstveni magisterij iz komunikologije, polje odnosi s javnošću, stekla je na Papinskome sveučilištu Svetoga Križa u Rimu, na temu „Povijest odnosa s javnošću – autori i smjerovi“. Na istom sveučilištu završava doktorat iz područja etike odnosa s javnošću.
Od 2010. zaposlena je na Odjelu za komunikologiju Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, kao znanstvena novakinja na znanstveno-istraživačkom projektu „Znanstvena komunikacija: uloga znanstvene zajednice i izrada kurikuluma“. Sudjeluje u izvođenju nastave iz kolegija „Uvod u odnose s javnošću“, „Odnosi s medijima“ te „Akademska pismenost“. Ljetni semestar ak. god. 2010./2011. provela je kao istraživačica na Sveučilištu Navarra u Španjolskoj. Sudjelovala je i u organizaciji i kao predavačica u nizu međunarodnih znanstvenih i stručnih skupova u Hrvatskoj i inozemstvu.
Od 2007. do 2010. bila je voditeljica Tiskovnoga ureda Zagrebačke nadbiskupije i glasnogovornica Zagrebačke nadbiskupije te član Odbora za medije Hrvatske biskupske konferencije.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Informacije

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti su i ustrojeni 16. studenoga 1992., isprva samo kao dvosemestralni Sveučilišni komparativni studij hrvatske filozofije i društva. Taj je program potom preoblikovan u program redovitog četverogodišnjeg studija.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2018. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS