Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 23. 2. 2018. u 13:49
Josip Papak
Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu uspješno su predstavljeni na 1. Sajmu fakulteta u Bjelovaru 9. veljače 2018. godine. Sajam je organizirala Udruga studenata Bjelovarsko-bilogorske županije pod pokroviteljstvom Bjelovarsko-bilogorske županije.
 
Cilj sajma jest informiranje maturanata Bjelovarsko-bilogorske županije o mogućnostima daljnjeg upisa na fakultete. Ovaj termin je određen prema raspisivanju prijava za državnu maturu, koje kreću 15. veljače 2018. Sajmu je prisustvovalo 750 maturanata iz Bjelovara, Daruvara, Čazme i Garešnice. Predstavljeno je 30-ak visokoobrazovnih institucija iz cijele Hrvatske, među kojima su bili i Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu. Osim informacija naših studenata koji su volontirali na štandu Hrvatskih studija, maturanti su dobili brošure o svim studijskim programima koji se izvode na Hrvatskim studijima te razne promotivne materijale. Maturanti su ponajviše pitanja postavljali vezano uz kriterije za upis na Hrvatske studije, prijemni ispit te o mogućnostima zapošljavanja nakon završetka studija.
 
Prvi Sajam fakulteta u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji prošao je izrazito uspješno te se nadamo nastavku suradnje Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu i Udruge studenata Bjelovarsko-bilogorske županije.
Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS