Objavljeno: 23. 2. 2018. u 16:16
Uređeno: 23. 2. 2018. u 16:20
Josip Papak

Radionica Razgovor za posao - korak po korak održati će se 15. ožujka 2018. u 14.20 sati na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu u dvorani Gospić. Radionicu organizira Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje u suradnji s Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu.

Doznajte o čemu sve treba voditi računa prilikom razgovora s potencijalnim poslodavcem, što sve utječe na formiranje njihovoga prvoga dojma o vama te uvježbajte situaciju predstavljanja poslodavcu kroz igru uloga. U vezi s pripremom za razgovor s poslodavcem bit će istaknuta najčešća pitanja i neverbalna komunikacija.

Radionica počinje 15. ožujka 2018. s početkom u 14.20 sati i predviđenim trajanjem od 90 minuta.

Svi zainteresirani studenti za sudjelovanje mogu ispuniti prijavni obrazac do 12. ožujka na sljedećoj poveznici: prijavni obrazac

 

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju na: kvaliteta@hrstud.hr 

Veselimo se vašem dolasku!

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS