Objavljeno: 21. 5. 2018. u 17:53
Josip Papak

Hrvatski studiji započinju s provođenjem ankete za procjenu rada nastavnika u ljetnom semestru akademske godine 2017./18., putem ISVU-a (Studomata).

Poštovane kolegice, poštovani kolege,

Hrvatski studiji započinju s provođenjem ankete za procjenu rada nastavnika u ljetnom semestru akademske godine 2017./18., putem ISVU-a (Studomata).

Budući da je odaziv na ankete koje se provode preko Studomata uvijek vrlo nizak, ovim vas putem najljepše molimo da pristupite ocjenjivanju svojih nastavnika u što većem broju. Naime, ozbiljan pristup anketnim upitnicima, vaše ocjene i komentari našeg rada, pomažu nam kako bismo pojedinačno mogli poboljšati i ispraviti neke segmente naše nastave, a ujedno nam pružaju i potpuniju predodžbu o općoj kvaliteti nastave na Hrvatskim studijima. 

Anketa je dobrovoljna i anonimna bez obzira na to što se provodi preko Studomata. Anonimnost je osigurana putem računalnog programa koji svakom studentu dodjeljuje slučajno generiranu šifru i podaci se pohranjuju neovisno o vašim korisničkim računima. Individualni rezultati zaštićeni su, a nastavnici će dobiti na uvid isključivo skupne rezultate vrednovanja nakon završetka ispitnih rokova.

Tehnički podaci o provedbi:

Provedba ankete traje od 21. svibnja 2018. do 10. lipnja 2018. Anketu možete ispuniti i putem mobilne verzije Studomata. Anketu ne morate ispuniti do kraja odjednom, nego je možete privremeno prekinuti i vratiti se njenom ispunjavanju kasnije. Svi nastavnici su zamoljeni da na jednom od predavanja odvoje par minuta za ispunjavanje ankete putem mobilnih uređaja.

Molimo Vvs da eventualne poteškoće vezane uz pristup anketi, kao i eventualan izostanak anketnog upitnika za neki od predmeta koji imate upisan u ljetnom semestru, prijavite na e-mail: jpapak@hrstud.hr

 

Još jednom vas molimo da se anketi odazovete i unaprijed vam zahvaljujemo na suradnji.

 

doc. dr. sc. Lovorka Brajković,

Povjerenica za osiguravanje kvalitete, studijske programe i cjeloživotnu naobrazbu

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS