Objavljeno: 3. 7. 2020. u 12:16
Kvaliteta

Agencija za znanost i visoko obrazovanje organizirala je 2. srpnja 2020. virtualni sastanak (webinar) u sklopu aktivnosti Mreže jedinica sustava osiguravanja kvalitete na visokim učilištima u RH (CroQAnet). Riječ je o sedmom sastanku ove Mreže na kojem su sudjelovali predstavnici visokih učilišta zaduženi za unutarnje osiguravanje kvalitete te predstavnici AZVO-a. Fakultet hrvatskih studija predstavljao je Josip Papak, voditelj Ureda za osiguravanje kvalitete.

Razgovaralo se o socijalnoj dimenziji visokog obrazovanja i osiguravanju kvalitete te mjerama AZVO-a za ostvarenje ciljeva Nacionalnoga plana za unaprjeđenje socijalne dimenzije visokoga obrazovanja u RH 2019. -2021.

Također, raspravljalo se o sustavu podrške studentima, a sudionici su imali prilike čuti više i o tome na koje načine visoka učilišta mogu implementirati globalne ciljeve održivoga razvoja (Agenda 2030).

Program webinara.

Prezentacije govornika.

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS