Objavljeno: 27. 5. 2014. u 16:40
Tomislav Knežević

i ove godine Sveučilište Jurja Dobrile u Puli u suradnji sa Fachhochschulstudiengänge GmbH Eisenstadt, Austria, organizira ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika u terminu od 06. do 26. srpnja 2014. Program obuhvaća 60 sati nastave jezika, učenje u tandemu, organiziranje terenske nastave kroz izlete i filmske večeri, a za uspješno završeni program dobiva se 4 ETCS boda. Više informacija i prijava nalazi se u privitku.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS