Objavljeno: 21. 5. 2014. u 13:17
Uređeno: 21. 5. 2014. u 13:17
Danijela Vnučec Grdović

Lihtenštajn, Island, Norveška: EEA Joint Committee Decision uključena je u EEA Agreement prošlog petka čime se osigurava puno sudjelovanje ovih država u programu Erasmus+:

http://www.efta.int/eea/news/horizon-2020-erasmus-and-creative-europe-extended-eea-efta-countries-2782

 

Turska: danas je potpisan Erasmus+ ugovor kojim se osigurava sudjelovanje Turske. Ugovor trebaju ratificirati nacionalna tijela u Turskoj kako bi ugovor stupio na snagu što se očekuje u narednim tjednima.

 

Makedonija: potpisivanje ugovora o sudjelovanju očekuje se 26. svibnja. Slično kao i s Turskom, ugovor će stupiti na snagu kad EK zaprimi službenu obavijest o ratifikaciji. 

 

Visoka učilišta i studenti koji potpišu Learning Agreement s Turskom i Makedonijom, trebat će pričekati konačnu odluku prije početka mobilnosti. Ukoliko se proces sudjelovanja ovih zemalja ne finalizira do 30. lipnja, predlažemo odabir druge destinacije za ak.g. 2014./2015.

Popis obavijesti

Informacije

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti su i ustrojeni 16. studenoga 1992., isprva samo kao dvosemestralni Sveučilišni komparativni studij hrvatske filozofije i društva. Taj je program potom preoblikovan u program redovitog četverogodišnjeg studija.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2018. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS