Objavljeno: 8. 5. 2015. u 09:06
Danijela Vnučec Grdović

Pozivamo sve ERASMUS + studente odabrane za financijsku potporu za studijski boravak u akademskoj godini 2015./2016.na sastanak i predstavljanje iskustava sa razmjene od strane bivših Erasmusovaca.

Studenti koji su odabrani za studijski boravak, a nisu priikom objave Prvih rezultata Erasmus+ natječaja za financijsku potporu, financijsku potporu i dobili, također su dobro došli na sastanak, jer se objava pomicanja rang liste najavljuje tek krajem svibnja.

Sastanak će se održati umjesto u dvorani Slavonski Brod, u dvorani Hvar 8.5.2015 u 12:00.

 

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS