Objavljeno: 10. 2. 2017. u 11:46
Danijela Vnučec Grdović

Svi studenti koji se planiraju javiti na Erasmus+ natječaj za studijski boravak u 2017./2018.,mogu pristupiti testiranju znanja iz engleskog jezika u svrhu izdavanja potvrde o znanju engleskog jezika razine B2.Testiranje će se održati 14.02.2017. u 15:00 sati.
 

 

Raspored dvorane biti će objavljen naknadno na oglasnoj ploči.

Studenti koji su odslušali i položili Akademski engleski na Hrvatskim studija Sveučilišta u Zagrebu s ocjenom odličan, mogu se javiti prof. Spomenki Bogdanić na spomenka.bogdanic@gmail.com radi izdavanja potvrde o znanju engleskog jezika razine B2. Ostali studenti dolazak na testiranje dužni su najaviti zaključno do 12.02.2017.

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS