Objavljeno: 16. 3. 2017. u 11:45
Danijela Vnučec Grdović

We are happy to announce that our Summer School will be held again between 3rd of July and 14th of July.
The registration for the Corvinus Summer School is now open. The early bird registration deadline is 31th of March. The registration deadline is 30th of April.

   

The program includes four optional course:

  • Global Economy and International Trade
  • Economics of Post-Communist Countries
  • International Development, Project Analysis
  • Case Studies in Finance

For further Information, please visit our website:
http://www.uni-corvinus.hu/summerschool

Corvinus Summer School

www.uni-corvinus.hu

Corvinus Summer School in Budapest 2013 in the field of business, economics, social sciences, food science and horticultural science

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS