Objavljeno: 20. 7. 2017. u 11:43
Danijela Vnučec Grdović

Projekt Online Learning Agreement financiran je od strane Europske komisije u kontekstu digitalizacije studentskih mobilnosti, a provode ga European University Foundation i Erasmus Student Network.

 

 

Trenutno ovaj online sustav testira oko 75 visokih učilišta iz EU, a cilj je da sva visoka učilišta koja sudjeluju u Erasmus+ programu od 2020. g. koriste Online Learning Agreemet (OLA).Pozivamo vas da se informirate o ovom projektu, a ako ste zainteresirani možete se prijaviti i za sudjelovanje na OLA radionici u listopadu ove godine koju organizira Sveučilište u Luxembourgu (poziv na prijavu u privitku).

 

/_news/37530/Izvedbeni plan 2017-2018 (2).pdf

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS