Objavljeno: 5. 12. 2018. u 07:55
Danijela Vnučec Grdović
Obavijest o pomaku rang-liste -...

Zadovoljstvo mi je obavijestiti Vas da je objavljen pomak rang-liste za aktivnost Osposobljavanje (STT) u sklopu Erasmus+ natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja unutar programskih zemalja (KA103) u ak. god. 2018./2019. Pomak rang-liste objavljen je na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu na: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/dokumenti-i-obrasci/erasmus-201819-ka103/. Preko iste stranice možete pristupiti Uputama za izabrano nastavno i nenastavno osoblje kao i ostalim dokumentima neophodnim za mobilnost. Upute će po potrebi biti i naknadno ažurirane te je stoga savjet da ovu poveznicu sačuvate te da organizirate i realizirate svoju mobilnost sukladno ažuriranim Uputama.

Za osobe koje su se prijavile za odlazak na Erasmus Staff Week radionice, podsjećam da se ponuda istih može pronaći na http://staffmobility.eu/staff-week-search.

Ljubazno molim da do srijede 12. prosinca potvrdite primitak ove obavijesti i Vaš odlazak na mobilnost tj. da javite eventualan odustanak od iste. Nije potrebno do zadanoga roka dostaviti točne datume mobilnosti. Podsjećam da se mobilnost koja Vam je odobrena u sklopu ak. god 2018./19. može ostvariti sa zaključno 30. rujna 2019.

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS