Objavljeno: 25. 6. 2014. u 18:31
Uređeno: 25. 6. 2014. u 18:32
Danijela Vnučec Grdović
Objavljeni su rezultati Erasmus+ natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2014./2015. za aktivnosti:
·         održavanje nastave (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i njegovih sastavnica; novo: nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH)
·         stručno usavršavanje (nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i njegovih sastavnica).
 
Odbor za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu pregledao je prijave i sastavio privremene rang-liste odobrenih prijava za obje aktivnosti. Rezultati se nalaze na poveznici http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/obavijesti-za-sveucilisne-djelatnike/.
Kandidati imaju mogućnost žalbe Odboru u roku od 5 dana od objave prijedloga rang-lista. Žalbe se šalju na staff@unizg.hr.
Nakon naznačenog roka, Odbor će razmotriti eventualne žalbe te u roku od 10 dana na sveučilišnim stranicama objaviti konačne rang-liste. Na konačne rang-liste ne postoji mogućnost žalbe.
Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS