Objavljeno: 5. 2. 2015. u 09:33
Danijela Vnučec Grdović

Rezultati Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u okviru Programa Erasmus + Ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2014./15. objavljeni su na internet stranicama Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, pod rubrikom "Obavijesti za studente", na sljedećoj poveznici:

http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/rezultati-natjecaja-za-strucnu-praksu-erasmus-u-akademskoj-godini-201415/

Molimo studente da se pridržavaju uputa objavljenih na poveznici.

VAŽNO:

Odabrani studenti dužni su mjesečno izvještavati svog mentora i/ili ECTS koordinatora na Fakultetu/Akademiji o tijeku stručne prakse. Mjesečno izvješće treba biti napisano na engleskom jeziku, a potpisuju ga student, i mentor na matičnom fakultetu/akademiji. Izvješće u prvoj fazi potpisuju student i mentor u prihvatnoj ustanovi, i zatim se  skenirano  šalje emailom:

a) mentorui/ili ECTS koordinatoru na Fakultetu/Akademiji (pgregoric@hrstud.hr) i

b) Uredu za međunarodnu suradnju u cc: placement@unizg.hr

 

Čestitamo studentima Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu!

 

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Služba za informatičke i računalne poslove
QuiltCMS