Objavljeno: 13. 6. 2018. u 14:54
Danijela Vnučec Grdović
Prvi Rezultati, 1. krug Natječaja -...

Ovim putem javljam da su objavljeni Prvi Rezultati 1. kruga Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2018./19.

 

Rezultati se nalaze na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/201819-erasmus-praksa-1-rezultati-1-krug-natjecaja/

Prvi rezultati odnose se samo na prijave zaprimljene do zaključno 30.5.2018.
Natječaj je još uvijek u tijeku, prijave su otvorene do 20.6.2018. Za prijave koje stignu u periodu od 31.5. do 20.6.2018.: planirana je objava rezultata po zatvaranju natječaja; sve ovisi o broju prijava, ali procjena je najkasnije do 16.7.2018.

 

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Služba za informatičke i računalne poslove
QuiltCMS