Objavljeno: 28. 11. 2018. u 10:52
Administrator

Universitas

U 109. Universitasu, između ostaloga, obrađene su sljedeće teme: izvješće s Dana Hrvatskih studija i prikaz rada Hrvatskih studija (str. 11), analiza misije i vrjednovanja uspješnosti sveučilišta (str. 3), predstavljanje najuspješnijih studenata – športaša na zagrebačkom Sveučilištu (str. 4), analiza obrazovnoga sustava Predsjednice Rektorskoga zbora prof. Dijane Vican (str. 5), prikaz slučaja mobbinga na Filozofskom fakultetu u Zagrebu (str. 8-9), izvješće s Dana Prometnoga fakulteta (str. 12) i Dana Veterinarskoga fakulteta (str. 20), veliko izvješće i reportaža sa Smotre Sveučilišta u Zagrebu (str. 16-17), reportaža iz Poslijediplomskoga središta Dubrovnik Sveučilišta u Zagrebu (str. 18), uspjesi nastavnika i studenata Sveučilišta u Zagrebu (str. 19), intervju s prof. Vladimirom Andročecom o tehnološkom razvoju (str. 22-23), najava velikog studentskoga športskoga spektakla u Zagrebu (str. 31) i izvješće sa Svjetskoga kongresa saksofonista (str. 32).

PDF broja 109 možete preuzeti ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS