Objavljeno: 25. 9. 2018. u 16:26
Administrator

Universitas

107. broj mjesečnika Universitasa donosi prilog u spomen akademiku Grdeniću (str. 5), o popunjenosti varaždinskih studentskih domova (str. 5), razgovor s akademikom Davorinom Rudolfom (str. 8-10), izvješće s konferencije „Računalne igre u obrazovanju“ (str. 10), prikaz nacionalnog akademskoga športa (str. 12 i 13), prilog o poslijediplomskom studiju organizacije i menadžmenta (str.14), vijest o medaljama za inovatore (str. 14), izvješće s okrugloga stola o Bolonjskom procesu (str. 15), prilog o Noći istraživača u Zagrebu (str. 16), izvješće o konferenciji o sredozemnim otocima na Visu (str. 22) i razgovor s dr. Marinom Soptom o iseljeništvu: „Dijaspora može izvući Hrvatsku iz moralne i gospodarske krize“ (str. 23). PDF broja 107 možete preuzeti ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS