Objavljeno: 26. 6. 2018. u 08:48
Administrator

Universitas

Novi broj Universitasa donosi vijest s predstavljanja knjige nastavnika Hrvatskih studija (str. 19), zaključak Rektorskoga zbora kako kadrovska politika nije posao Ministarstva znanosti (str. 4), primjedbe na prijedlog zakona o vrjednovanju kvalitete visokih učilišta i znanstvenih ustanova (str. 5), izvješće o radu Povjerenstva za uređenje sustava znanosti (str. 3), prilozi o dodjeli počasnoga doktorata Draganu Čoviću (str. 7), s tribine o inovacijama (str. 12), razgovore s Fernandom Lolasom Stepkeom o bioetici (str. 20-21) i Velimirom Srićom o suvremenom menadžmentu (str. 22), raščlambu istraživanja o hrvatskim srednjoškolcima (str.10), prikaz novoga zakona o studentskom radu (str. 13) i vijesti o događanjima u Rektoratu i na sastavnicama sveučilišta u Zagrebu i Splitu. PDF broja 104 možete preuzeti ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS