Objavljeno: 11. 5. 2017. u 10:58
Josip Papak

Obavijest nastavnicima o početku aktivnosti vezanih uz Anketu za procjenu nastavnika u ljetnom semestru ak. godine 2016./2017.

Poštovane kolegice i kolege nastavnici,

Ovim putem želim vas informirati o početku aktivnosti vezanih uz Anketu za procjenu nastavnika u ljetnom semestru ak. godine 2016./2017.

Cilj provođenja Ankete jest vrjednovanje nastavnog rada nastavnika na pojedinom predmetu iz perspektive studenata.

Anketiranje će provoditi naši asistenti i poslijedoktorandi od utorka, 16. svibnja do petka, 9. lipnja 2017. Molimo Vas da im omogućite anketiranje. Postupak anketiranja traje oko 15 min i obično se provodi na početku predavanja.

Rezultati anketa mogu se koristiti u svrhu izboru i reizbora u više zvanje ako je vrjednovanju pristupilo najmanje 50% studenata koji su upisali predmet.

 

Povjerenik za osiguravanje kvalitete HS

Doc. dr. sc. Marinko Šišak

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS