Objavljeno: 11. 5. 2017. u 10:58
Josip Papak

Obavijest nastavnicima o početku aktivnosti vezanih uz Anketu za procjenu nastavnika u ljetnom semestru ak. godine 2016./2017.

Poštovane kolegice i kolege nastavnici,

Ovim putem želim vas informirati o početku aktivnosti vezanih uz Anketu za procjenu nastavnika u ljetnom semestru ak. godine 2016./2017.

Cilj provođenja Ankete jest vrjednovanje nastavnog rada nastavnika na pojedinom predmetu iz perspektive studenata.

Anketiranje će provoditi naši asistenti i poslijedoktorandi od utorka, 16. svibnja do petka, 9. lipnja 2017. Molimo Vas da im omogućite anketiranje. Postupak anketiranja traje oko 15 min i obično se provodi na početku predavanja.

Rezultati anketa mogu se koristiti u svrhu izboru i reizbora u više zvanje ako je vrjednovanju pristupilo najmanje 50% studenata koji su upisali predmet.

 

Povjerenik za osiguravanje kvalitete HS

Doc. dr. sc. Marinko Šišak

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS