Objavljeno: 6. 12. 2017. u 16:39
Administrator

U sklopu 4. studentske konferencije Hrvatske udruge odnosa s javnošću (HUOJ) u srijedu su u Zagrebu dodijeljene nagrade Mlada nada, a studentice i studenti Odsjeka za komunikologiju Hrvatskih studija proglašeni su dobitnicima u dvije od tri nagrađivane kategorije. Diplomski rad Karoline Zelenike pod naslovom „Važnost javnosti u strateškoj komunikaciji kulturnih institucija: primjer GDK „Gavella“ ocijenjen je najboljim diplomskim radom iz odnosa s javnošću, obranjenim na hrvatskim višim i visokim učilištima u protekloj akademskoj godini.

U kategoriji Komunikacijski plan dobitnici su Antea Anđelić, Dora Kušanić, Ines Marinčić i Vanio Smoković, koji su u sklopu kolegija Praktikum odnosa s javnošću izradili komunikacijski projekt za Društvo hrvatskih književnika pod naslovom „Uberi knjigu, dohvati prijateljstvo“.

Čestitamo svim nagrađenim studenticama i studentima te njihovim mentoricama doc.dr.sc. Jeleni Jurišić, dr.sc. Tanji Grmuši i mr.sc. Matildi Kolić Stanić.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS