Objavljeno: 12. 12. 2017. u 17:35
Uređeno: 12. 12. 2017. u 17:40
Administrator

Sveučilište u Zadru (Odjel za izobrazbu učitelja i odgojitelja) i Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu predstavili su u ponedjeljak, 11. prosinca u 12 sati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Obala kralja Petra Krešimira IV. br. 2) Zbornik o Đuri Šurminu, petnaesti zbornik iz edicije Hrvatski književni povjesničari. Na predstavljanju su sudjelovali prof. dr. sc. Josip Lisac, izv. prof. dr. sc. Robert Bacalja, doc. dr. sc. Katarina Ivon, Tomislav Vodička, prof., i glavni urednik Zbornika prof. dr. sc. Tihomil Maštrović.

 

Pozivnica na predstavljanje Zbornika o Đuri Šurminu

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS