Objavljeno: 7. 3. 2018. u 16:33
Darko Čokor

Već sedmu godinu za redom, Klub studenata psihologije "Feniks" organizira stručni skup "Psihologija u Praksi", poznatiji kao "PuP". Glavni cilj PuP-a je upoznati, prvenstveno studente psihologije, ali i sve one koje zanima psihologija čime se sve bave kolege psiholozi i koje su im obaveze kroz raznolika radna mjesta i područja rada.

Prvi put, skup traje dva dana te će se predstaviti psiholozi-stručnjaci iz više od 10 područja psihologije kroz predavanja i radionice. U opuštenoj atmosferi, moći će se postavljati pitanja o radnim mjestima u raznim područjima psihologije koja će biti pokrivena kroz više od 15 radnih mjesta. Tako će svi prisutni imati priliku, iz prve ruke čuti kako je raditi kao psiholog u savjetovanju, znanosti, sportu, MUP-u, školi i vrtiću, ali i saznati što radi psiholog u vojsci, Centru za socijalnu skrb i koliko je stvarno važan doprinos psihologa u obrazovanju. Također, prisutni će moći ćuti čime se bavi organizacijski psiholog, psiholog u palijativnoj skrbi, ali i što sve radi psiholog koji se bavi izbjeglicama ili onkološkim pacijentima. 

Također, održat će se niz interaktivnih radionica u kojima će se dotaknuti nizom aktualnih tema poput partnerskih odnosa, kriznih intervencija, muzikoterapije te kako voljeti sebe. Prisutni će imati priliku saznati kako voljeti sebe kroz iskustvo Narcisa, kako napisati CV te kako izgledaju psihosocijalne radionice za djecu.

Ako su ove informacije u Vama pobudile interes, Zakoračite u praksu s nama!  Vidimo se 15. i 16. ožujka na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj!

Također, više informacija možete dobiti n​a Facebook stranici PuP-a​, kao i na stranici događaja.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS