Objavljeno: 29. 3. 2018. u 10:09
Josip Papak

Studentski zbor Hrvatskih studija raspisuje natječaj za studentskoga pravobranitelja i zamjenika studentskoga pravobranitelja za akademsku godinu 2018./2019. Natječaj traje do 10. travnja (uključujući taj dan).

Prijava mora sadržavati motivacijsko pismo, životopis (Europass) i potvrdu o ispunjavanju zakonskih kriterija za obnašanje funkcije (potvrda o položenih minimalno 60 ECTS-a u zadnje dvije godine ili potvrda o upisu studija). Kandidature je potrebno poslati na szbor.hs@gmail.com. Ukoliko imate dodatnih upita, možete ih poslati na prethodno navedenu e-mail adresu.

Nakon završetka roka za prijavu, kandidati (koji zadovoljavaju uvjete) će biti pozvani na razgovor sa Povjerenstvom za izbor studentskog pravobranitelja.

Povjerenstvo za izbor studentskoga pravobranitelja:

Mijo Beljo

Duje Kovačević

Matej Vrljić

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS