Objavljeno: 16. 4. 2018. u 12:28
admin

Dan otvorenih vrata Hrvatskih studija održat će se u srijedu, 25. travnja 2018. od 11.00 do 17.30 sati u Kampusu Borongaj. Pozvani su maturanti i maturantice srednjih škola i gimnazija kao i njihovi nastavnici, a cilj je upoznati ih s mogućnostima studiranja na Hrvatskim studijima, uvjetima i studijskim programima. Kako  bismo se predstavili  organiziran je cjelodnevni program u dvorani Zagreb. Govorit će profesori, studenti, predstavnici studentskih udruga, naši magistri i magistre … Nastava se taj dan održava redovito, a maturanti i maturantice će uz pratnju naših volontera, moći nazočiti nekom od predavanja koja se  budu izvodila tijekom dana, prema interesu za pojedini studijski smjer. Molim sve kolege i kolegice, studente i volontere da pridonesu ugodnom druženju s gostima.

prof. dr. sc. Nada Zgrabljić Rotar
Pročelnikova zamjenica i Povjerenica za nastavu i studente

Program Dana otvorenih vrata

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS