Objavljeno: 26. 4. 2018. u 12:37
Darko Čokor

ZAGREB, 25. travnja 2018. – Na zagrebačkom kampusu i u prostorijama Hrvatskih studija u srijedu 25. travnja od 11 do 17 sati održan je Dan otvorenih vrata Hrvatskih studija za maturante i maturantice srednjih škola. Predstavljeni su im programi i uvjeti studiranja, a kroz zanimljiva predavanja, izlaganja i radionice profesora, studenata, predstavnika studentskih udruga i alumnija, buduće studente se željelo zainteresirati za jedan od studijskih programa. Uz ugodno druženje s maturantima i nastavnicima, Dan otvorenih vrata Hrvatskih studija imao je i izravan prijenos u programu Radio Sljemena. Novinar Ivan Hlupić razgovarao je sa studentima o razlozima zbog kojih po njihovu mišljenju, maturanti trebaju odabrati Hrvatski studije za nastavak svoga školovanje.

Zahvaljujemo svima koji su pridonijeli organizaciji i održavanju manifestacije.

Posebno srdačno zahvaljujemo volonterima te ih pozivamo da dođu kod Renate Burai po svoje knjižice i upišu sate volontiranja.

Pogledajte fotogaleriju.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS