Objavljeno: 14. 5. 2018. u 17:25
Uređeno: 14. 5. 2018. u 17:26
Josip Papak
Radionica o osnivanju i vođenju...

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu organizira radionice o osnivanju i vođenju studentskih udruga. 

Radionice će se održati u utorak i srijedu, 15. i 16. svibnja 2018. godine u 18:00 sati u Stablo znanja powered by Vip, Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu. Radionice će se baviti temama poput pisanja statuta, podnošenja zahtjeva za upis u Registar udruga, slanja financijskih izvješća i izvješća o broju volonterskih sati, zaštite osobnih podataka, te usklađivanja s GDPR-om i o načinima vođenja udruge. Također, razne studentske udruge će podijeliti svoja iskustva u dosadašnjem radu.

Radionica je namijenjena svim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

Poveznica za prijavu: https://goo.gl/forms/HYRR0ZDOuWhujJ323

Više informacija na: https://www.facebook.com/events/173936800097249

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu djeluju od 16. studenoga 1992. godine. Od 2017. ustrojeni su kao sveučilišni odjel za interdisciplinarno proučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne i intelektualne povijesti i zbilje, medijske i interpersonalne komunikacije, akcija društvenih skupina, ljudskoga doživljavanja i ponašanja, razvoj jezika, otvorenih političkih, kulturnih i socijalnih pitanja od nacionalnoga ili regionalnoga interesa.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka organizacija izvode studije na preddiplomskoj, diplomskoj i poslijediplomskoj razini. Studijski programi filozofije, hrvatskoga latiniteta, komunikologije, kroatologije, latinskoga jezika, povijesti, psihologije i sociologije, znanstvenoga i nastavničkoga smjera, usporedno uzimaju u obzir četiri sastavnice: 1. općeteorijsku i metodološku, 2. nacionalnu ili kroatološku, 3. europsku i 4. globalnu.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2018. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS