Objavljeno: 14. 5. 2018. u 17:25
Uređeno: 14. 5. 2018. u 17:26
Josip Papak
Radionica o osnivanju i vođenju...

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu organizira radionice o osnivanju i vođenju studentskih udruga. 

Radionice će se održati u utorak i srijedu, 15. i 16. svibnja 2018. godine u 18:00 sati u Stablo znanja powered by Vip, Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu. Radionice će se baviti temama poput pisanja statuta, podnošenja zahtjeva za upis u Registar udruga, slanja financijskih izvješća i izvješća o broju volonterskih sati, zaštite osobnih podataka, te usklađivanja s GDPR-om i o načinima vođenja udruge. Također, razne studentske udruge će podijeliti svoja iskustva u dosadašnjem radu.

Radionica je namijenjena svim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

Poveznica za prijavu: https://goo.gl/forms/HYRR0ZDOuWhujJ323

Više informacija na: https://www.facebook.com/events/173936800097249

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS