Objavljeno: 18. 5. 2018. u 09:31
Darko Čokor

U sklopu aktivnosti Savjetovališta Hrvatskih studija, u srijedu 30.5.2018. u 16h u dvorani Dubrovnik održat će se radionica pod nazivom "Traženje i selekcija zaposlenika - od prepoznavanja potrebe do zapošljavanja". Radionicu će voditi  naš alumni, sada zaposlen kao savjetnik za zapošljavanje u jednoj tvrtci, Željko Sitar, mag. psych.  

Za sudjelovanje  na radionici potrebno je imati otvoren Linkedin profil te se prije radionice povezati s voditeljem i prijaviti za sudjelovanje. Dio radionice također će se odvijati online (preko mobitela).

Planirano trajanje radionice je sat i pol.

Radionica je namijenjena svim studentima Hrvatskih studija.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS