Objavljeno: 18. 5. 2018. u 14:49
Josip Papak

Oglas za honorarni posao na znanstveno-istraživačkim projektima u području obrazovanja za apsolvente i studente 5. godine studija društvenih usmjerenja koji su zainteresirani za honorarni suradnički posao na znanstveno-istraživačkim projektima u području obrazovanja u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja u Odjelu za promicanje kvalitete obrazovanja.

Traže se studenti završnih godina studija (apsolventi s aktivnim studentskim pravima ili studenti 5. godine) sa sljedećih odsjeka Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu: psihologija i/ili sociologija, a koji su zainteresirani za honorarni suradnički posao na znanstveno-istraživačkim projektima u području obrazovanja u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja (Odjela za promicanje kvalitete obrazovanja).

Prijave se primaju na adresu: vanja.petricevic@ncvvo.hr do 1. lipnja 2018.

Više informacija o prijavama i uvjetima možete preuzeti ovdje.

Popis obavijesti

Informacije

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti su i ustrojeni 16. studenoga 1992., isprva samo kao dvosemestralni Sveučilišni komparativni studij hrvatske filozofije i društva. Taj je program potom preoblikovan u program redovitog četverogodišnjeg studija.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2018. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS