Objavljeno: 22. 10. 2018. u 17:16
Uređeno: 22. 10. 2018. u 17:16
Josip Papak

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održat će se od 22. do 24. studenoga 2018. godine u Studentskom centru, Savska 25.

Pozivamo sve zainteresirane studente koji žele predstavljati Hrvatske studije na Smotri Sveučilišta da se prijave za volontiranje na: jpapak@hrstud.hr  

U prijavi je potrebno navesti sljedeće podatke: ime i prezime, studij, godina studija, e-adresa i broj mobitela.

Volontira se u jednoj smjeni do najviše šest sati, a za volontiranje dobiva se majica Hrvatskih studija i upis u volontersku knjižicu.

Radno vrijeme Smotre:

Četvrtak/petak od 10 do 18 sati.

Subota od 9 do 15 sati.

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS