Objavljeno: 23. 10. 2018. u 14:23
Uređeno: 23. 10. 2018. u 14:24
Dario Knežić

Košarkaška ekipa Hrvatskih studija na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba u akademskoj godini 2017./2018. osvojila je 3. mjesto na natjecanju u košarci 3 na 3. Sastav igrača činili su: Leonard Borovac, Luka Erak, Robert Ravlić i Ante Kulušić. U natjecanju je sudjelovalo devet ekipa. U borbi s jakom konkurencijom, završnom pobjedom protiv Medicinskog fakulteta Hrvatski studiji osigurali su pehar za 3. mjesto. Na idućem sveučilišnom sportskom natjecanju našim košarkašima ali i svim drugim natjecateljima želimo puno uspjeha.

Lucijan Šupljika Gabelica

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS