Objavljeno: 26. 10. 2018. u 14:10
Josip Papak

Kandidati za predstavnike u vijećima odsjeka Hrvatskih studija moraju predati prijave Izbornom povjerenstvu najkasnije do 2. studenoga 2018. do 12.00 sati na e-adresu kvaliteta@hrstud.hr

Izbori za studentske predstavnike u vijećima odsjeka Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu održat će se nakon proteka osam dana od objave liste kandidata na službenoj stranici Hrvatskih studija.

 

U vijeća svih osam odsjeka Hrvatskih studija bira se po jedan predstavnik studenata svih razina studija i jedan zamjenik predstavnika studenata. Mogu se kandidirati svi studenti.

Studenti dvopredmetnih studija mogu biti birani za studentskoga predstavnika na jednom odsjeku.

Mandat studentskih predstavnika u vijećima odsjeka traje do sljedećih godišnjih izbora.

Izbori za studentske predstavnike u vijećima odsjeka Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu održat će se na izbornom mjestu u glavnoj zgradi Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

 

 Izborno povjerenstvo za izbore studentskih predstavnika u vijećima odsjeka Hrvatskih studija

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS