Objavljeno: 29. 10. 2018. u 16:20
Josip Papak

Na prijedlog povjerenice za nastavu i studente, pročelnik Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu donio je Odluku o Povjerenstvu za Pročelnikovu nagradu.

Povjerenstvo za Pročelnikovu nagradu utvrdit će posebne kriterije za odabir najboljih studenta svakoga studija.

Povjerenstvo za Pročelnikovu nagradu prema posebno utvrđenim kriterijima i u skladu s podatcima iz ISVU-a, utvrđuje i predlaže pročelniku Hrvatskih studija najboljega studenta svakoga studija za Pročelnikovu nagradu.

Studenti se ne prijavljuju za nagradu. Podatci o studentima evidentiraju se iz Informacijskoga sustava visokih učilišta - ISVU-a.

Pročelnikovu nagradu uručuje pročelnik Hrvatskih studija prilikom obilježavanja Dana Hrvatskih studija, 16. studenoga.

Povjerenstvo za Pročelnikovu nagradu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS