Objavljeno: 2. 11. 2018. u 16:56
Administrator

Postani član pjevačkog zbora Kampusa!

Dragi studenti,

Hrvatski studiji podupiru inicijativu sastavnica i studenata da se na Kampusu Borongaj osnuje Studentski pjevački zbor Kampusa Sveučilišta u Zagrebu. Srdačno pozivam studente da se uključe u njegov nastanak i rad.

Prvi susreti zainteresiranih s voditeljem Zbora održat će se u utorak 6. studenoga i u srijedu 7. studenoga 2018. u 18 sati u dvorani Brač na Hrvatskim studijima (Borongajska cesta 83d).

Zbor će voditi kolega mo. Franjo Bilić, mag. mus.

Dobro došli su svi studenti s Kampusa koji imaju želju pjevati, volju upoznavati glazbu, družiti se s novim prijateljima i kolegama, steći nova iskustva na zajedničkim probama i nastupima i upoznati glazbu proteklih tisuću godina, do današnjih dana.

izv. prof. dr. sc. Mario Grčević, pročelnik

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS