Objavljeno: 3. 11. 2018. u 11:51
Administrator

U sklopu aktivnosti Studentskoga zbora ustrojen je Studentski pjevački zbor Hrvatskih studija. Probe se održavaju pod vodstvom naše studentice i pjevačice Nikoline Dominković srijedom u 18 sati u dvorani Zagreb. Njegov prvi javni nastup bit će na proslavi Dana Hrvatskih studija 16. studenoga 2018. godine.
Pozivam sve studente Hrvatskih studija i njihove prijatelje da se uključe u rad Studentskoga pjevačkoga zbora Hrvatskih studija!

Pročelnik Hrvatskih studija
izv. prof. dr. sc. Mario Grčević

P. S. Zainteresirani molim da se jave Nikolini Dominković na e-adresu ndominkov@hrstud.hr.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS