Objavljeno: 23. 11. 2018. u 11:38
Administrator
Kolona sjećanja u Vukovaru 2012. godine
Kolona sjećanja u Vukovaru 2012. godine, slika M.M.

 

U sklopu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, pripremili smo program koji će se održati u dvorani Zagreb Hrvatskih studija, 26. studenoga 2018. (ponedjeljak) u 16 sati.

Program:

  • Prikazivanje dokumentarnoga filma Hrvatske televizije „Slika Hrvatske – Vukovar 2012.“, autorice Karoline Vidović Krišto (24 minute)
  • Predavanje prof. Emine Simunić: Dinamika psihoterapijskoga rada s traumatskim iskustvom ratnoga silovanja u programu „Ja sam mnogo više od moje traume“

Rado Vas očekujemo!

 

Plakat poziva

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS