Objavljeno: 3. 1. 2019. u 09:58
Administrator

Sveučilište u Zagrebu
i
Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij
„Intelektualno vlasništvo“

pozivaju Vas na panel - diskusiju
„Direktiva o autorskom pravu na Jedinstvenom digitalnom tržištu EU: članci 11. i 13.“
u petak, 11. siječnja 2019. godine, u 11 sati,
u auli Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14.

Uz rektora Damira Borasa i prorektora za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije na Sveučilištu u Zagrebu prof. dr. sc. Miljenka Šimpragu  te voditeljicu studija izv. prof. dr. Romanu  Matanovac Vučković, sudionici panel rasprave biti će ministrica kulture, dr. sc. Nina Obuljen Koržinek te europarlamentarci: Dubravka Šuica, Jozo Radoš i Željana Zovko. O samoj temi i njenoj važnosti za intelektulano vlasništvo te autorska prava na digitalnom tržištu više u samom pozivu.

 

Poziv - PDF dokument

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS