Objavljeno: 25. 4. 2019. u 14:48
Administrator

Poštovani,

obavještavamo Vas o Javnom pozivu pri provedbi nadzora ispita državne mature za školsku godinu 2018./2019.

Osiguranje kvalitete i jednakih uvjeta za sve pristupnike zakonska je i etična obveza Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja i svih dionika organizacije i provedbe državne mature. Centar organizira nadzor prilikom njihove provedbe.

Potrebni su djelatnici prije svega za obvezne ispite državne mature: Hrvatski jezik, Matematika i Engleski jezik.

Poveznica: https://www.ncvvo.hr/javni-poziv-osobama-koje-ce-provoditi-postupak-nadzora-provedbe-drzavne-mature-u-skolskoj-godini-2018-2019/

Centar će nakon isteka roka iz Javnoga poziva donijeti odluku o imenovanju osoba koje će vršiti nadzor te organizirati edukaciju u mjesecu svibnju, dostaviti sve upute, mjesta i nazive škola u kojima će obavljati posao.

Centar će, ukoliko bude potrebno, izdati i putne naloge te refundirati putne troškove.

Za sva pitanja možete se obratiti na adresu: nadzor.dm@ncvvo.hr ili snjezana.golubovic@ncvvo.hr

Kalendar-i-vremenik-provedbe-ispita-ljetni-rok-2018_2019.pdf

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS