Objavljeno: 25. 4. 2019. u 14:48
Administrator

Poštovani,

obavještavamo Vas o Javnom pozivu pri provedbi nadzora ispita državne mature za školsku godinu 2018./2019.

Osiguranje kvalitete i jednakih uvjeta za sve pristupnike zakonska je i etična obveza Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja i svih dionika organizacije i provedbe državne mature. Centar organizira nadzor prilikom njihove provedbe.

Potrebni su djelatnici prije svega za obvezne ispite državne mature: Hrvatski jezik, Matematika i Engleski jezik.

Poveznica: https://www.ncvvo.hr/javni-poziv-osobama-koje-ce-provoditi-postupak-nadzora-provedbe-drzavne-mature-u-skolskoj-godini-2018-2019/

Centar će nakon isteka roka iz Javnoga poziva donijeti odluku o imenovanju osoba koje će vršiti nadzor te organizirati edukaciju u mjesecu svibnju, dostaviti sve upute, mjesta i nazive škola u kojima će obavljati posao.

Centar će, ukoliko bude potrebno, izdati i putne naloge te refundirati putne troškove.

Za sva pitanja možete se obratiti na adresu: nadzor.dm@ncvvo.hr ili snjezana.golubovic@ncvvo.hr

Kalendar-i-vremenik-provedbe-ispita-ljetni-rok-2018_2019.pdf

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS